Βομβαρδισμένο τοπίο το ΟΑΚΑ, εκατοντάδες οι πέτρες από οπαδούς του ΠΑΟΚ – Φωτογραφία που σοκάρει

Βομβαρδισμένο τοπίο το ΟΑΚΑ, εκατοντάδες οι πέτρες από οπαδούς του ΠΑΟΚ – Φωτογραφία που σοκάρει

Ο Αϊτόρ δέχτηκε πέτρα τη στιγμή του πανηγυρισμού του για το γκολ που σημείωσε, αλλά μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται... τυχερός που τον πέτυχε μόνο μία. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Η ΕΠΟ και τα φιλικά της ΜΜΕ μιλούσαν για έναν τελικό γιορτή, για έναν τελικό που όμοιό του δεν θα έχουμε δει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τι είδαμε; Μια ντροπή για τον αθλητισμό γενικότερα.

Επεισόδια, μάχες σώμα με σώμα, δακρυγόνα, φωτοβολίδες, συλλήψεις, καθυστέρηση μισής ώρας στην έναρξη, διακοπές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πολεμοφόδια και από τις δύο πλευρές, πέτρες και ένα Ολυμπιακό Στάδιο που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Ο τελικός Κυπέλλου του 2022 έκανε τον κόσμο να σιχαθεί και πάλι το ποδόσφαιρο, μια φίλαθλος με επιστολή της ζητούσε τα χρήματά της πίσω, αλλά τα ίδια ΜΜΕ που προεξοφλούσαν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά τώρα… σιωπούν. Κανένα άρθρο – παρέμβαση, καμία ανάγκη να αναδείξουν το πρόβλημα, μήπως και λυθεί κάποια στιγμή. Λογικό. Ήταν η… αγαπημένη τους ομάδα στον τελικό. Και πως να… πειράξεις το μεγάλο αφεντικό.

Θύμα του μένους των χούλιγκανς, που δεν υπολόγιζαν τίποτα το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε και ένας από τους ποδοσφαιριστές. Και συγκεκριμένα ο παίκτης που σημείωσε το μοναδικό γκολ και έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκανε το… λάθος να πανηγυρίσει μετά την εκτέλεση του πέναλτι και είδε μία πέτρα να τον πετυχαίνει στο χέρι, προκαλώντας του τραυματισμό.

Ευτυχώς για τον ίδιο η πέτρα τον βρήκε στο χέρι και όχι σε κάποιο άλλο μέρος, που θα μπορούσε να του προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, όπως στο κεφάλι. Ευτυχώς για τον ίδιο επίσης που αυτή ήταν και η μοναδική πέτρα που τον πέτυχε. Διότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκσφενδόνισαν δεκάδες τόσο εκείνη τη στιγμή, όσο και στη συνέχεια του αγώνα. Χωρίς να υπολογίζουν πως στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου υπήρχαν και φωτογράφοι που ήταν εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους ή ball boys, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί ανεπανόρθωτα.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τη στιγμή της διακοπής στον τελικό. Λίγα λεπτά δηλαδή μετά το γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου έχει γεμίσει ο τόπος από εκατοντάδες πέτρες και άλλα… πολεμοφόδια που πετούσαν οι χούλιγκανς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μια εικόνα που προκαλεί ανατριχίλα. Πλέον περιμένουμε να δούμε και τι επιπτώσεις θα έχουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός από τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δείτε την εικόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ