Ζητάει και τα… ρέστα ο ΠΑΟΚ: Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, ΕΠΟ και Αστυνομία

Ζητάει και τα… ρέστα ο ΠΑΟΚ: Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, ΕΠΟ και Αστυνομία

Τι αναφέρουν οι Ασπρόμαυροι στις επιστολές που έστειλαν για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Επιστολές διαμαρτυρίας στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην ΕΠΟ, την Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι διαμαρτύρονται για όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενοι προς τον Βρετανό αρχιδιαιτητή, ο Δικέφαλος του Βορρά εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία του Αντόνιο Λαόθ, τονίζοντας ότι ο Ισπανός ρέφερι και οι βοηθοί του ήταν ψυχοπνευματικά ανέτοιμοι και έκριναν με δυο μέτρα και δύο σταθμά, θέλοντας να κάνουν τον ΠΑΟΚ να νιώσει «ξένος».

Μάλιστα, οι Ασπρόμαυροι στην επιστολή τους τονίζουν ότι ο Λαόθ και οι βοηθοί του μετά 1-0 άφησαν κατά μέρους τη διεύθυνση του αγώνα και πέρασαν στη διαχείριση, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρεται και στη φάση του πέναλτι, ρωτώντας τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Συστήνετε στην ετήσια εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας για θέματα διαιτησίας να τους προτείνουμε να διεκδικούν με το κεφάλι κάτω από το ύψος της μέσης τη μπάλα με την προσδοκία να τρακάρουν σε κάποιο πόδι; Σας παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη αυτής της απάντησης».

Ο ΠΑΟΚ αναφέρεται επίσης στον πανηγυρισμό του Αϊτόρ, τονίζοντας: «Συστήνετε να αποσύρουμε από τους ποδοσφαιριστές μας την σύσταση να μην προκαλούν πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα σε πανηγυρισμούς μπροστά σε αντίπαλους οπαδούς, γιατί αυτό πια δεν επιφέρει ποινή; Παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη και αυτής σας της απάντησης».

Οσον αφορά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι του τελικού, ο Δικέφαλος στις επιστολές που έστειλε στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη ανέφερε ότι οι εκδρομείς του έμειναν για πολλές ώρες χωρίς νερό, ενώ τονίζουν ότι υπήρξε άσκοπη χρήση χημικών από την Αστυνομία. Επίσης, στην επιστολή αναφέρονται όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταγγέλλει κατάχρηση εξουσίας και προκλητικές χειρονομίες των ΜΑΤ σε αξιωματούχους, ενώ ζητά υλικό από τις κάμερες και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ