Αποκαλυπτικό βίντεο: Διαπιστευμένοι της ΕΠΟ οι χούλιγκανς του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν τα επεισόδια

Αποκαλυπτικό βίντεο: Διαπιστευμένοι της ΕΠΟ οι χούλιγκανς του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν τα επεισόδια

Έκθετη η ΕΠΟ από τις εικόνες των χούλιγκανς που φέρουν διαπιστεύσεις και ξεκινούν τα επεισόδια στο ταρτάν του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Δημητρίου βρισκόταν στα επίσημα μέσα στην καλή χαρά. Η Ζοζεφίν ήταν η… προσπάθεια της ΕΠΟ να βγάλει μια εικόνα γιορτής προς τα έξω. Ο εθνικός ύμνος που ακούστηκε πριν από την έναρξη του τελικού έκανε τον υγιή κόσμο που ήταν στο γήπεδο να ντραπεί. Να ντραπεί γιατί την ίδια ώρα δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από τα καπνογόνα και οι χούλιγκανς είχαν μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε πεδίο μάχης.

Ο τελικός της ντροπής άφησε πίσω του ένα βομβαρδισμένο τοπίο, άφησε εικόνες που σοκάρουν, έκανε τον γύρο του κόσμου. Οι χούλιγκανς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού από νωρίς είχαν επιδοθεί σε ανελέητο ξύλο με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, προσπαθώντας να έρθουν οι μεν κοντά στους δε.

Κάποιοι εξ αυτών τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να δούμε και μάχες σώμα με σώμα στο ταρτάν του γηπέδου. Μάχες που ξεκίνησαν από διαπιστευμένους από την ΕΠΟ οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι το πιο σοκαριστικό απ’ όλα.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που θα δείτε και το οποίο σε κάνει να αναρωτιέσαι για το ποιοι οπαδοί ταξίδεψαν τελικά από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, φαίνεται ξεκάθαρα πως αρχίζουν τα επεισόδια στο ταρτάν, τα οποία κατέληξαν σε μάχες σώμα με σώμα των χούλιγκανς.

Τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ με διαπιστεύσεις της ΕΠΟ σουλατσάρουν ανενόχλητοι δίπλα από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι οποίες δεν μπορούν να τους ζητήσουν να πάνε στις εξέδρες, αφού όπως φαίνεται ξεκάθαρα είναι διαπιστευμένοι. Αυτοί οι τρεις πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο προς τη «νεκρή ζώνη», χούλιγκανς του Παναθηναϊκού τους βλέπουν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αρχίζουν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

Στη συνέχεια εμπλέκονται κι άλλοι, από τις εξέδρες πέφτουν συνεχώς καπνογόνα και το περιστατικό ολοκληρώνεται με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Φυσικά τα ερωτήματα είναι πολλά. Πως βρέθηκαν οι συγκεκριμένοι χούλιγκανς με διαπιστεύσεις; Ποιος πήρε την απόφαση να τους δοθεί το δικαίωμα να… σουλατσάρουν ανενόχλητοι στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου; Πως η ΕΠΟ, που ζητούσε από δημοσιογράφους μέχρι και αριθμό ταυτότητας, έδωσε τη συγκατάθεσή της για να πάρουν οι συγκεκριμένοι διαπιστεύσεις; Ο ΠΑΟΚ τι έκανε για να διαφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τι έχει κάνει για να εντοπίσει αυτούς που προκάλεσαν τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό της ντροπής;

Χθες ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση που ευχαριστούσε τον… υπέροχο κόσμο για τη στήριξη και ζητούσε προκαταβολικά «συγνώμη» που θα τους υποβάλλει στη δοκιμασία και άλλων τελικών! Αλήθεια την επόμενη φορά που ο ΠΑΟΚ θα παίξει τελικό στην Αθήνα, θα έρθουν οι ίδιοι οπαδοί; Ρητορικό το ερώτημα…

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με τους… διαπιστευμένους χούλιγκανς να ξεκινούν τα επεισόδια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ