«Καμπάνες» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό

«Καμπάνες» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό

Βαρύς ο πέλεκυς για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ποιες ποινές τους επιβλήθηκαν για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Πολύ ακριβά θα «πληρώσουν» Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα επεισόδια στις εξέδρες και οι μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις αμαύρωσαν τον τελικό του ΟΑΚΑ και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα (29/6) τις ποινές για «πρασίνους» και «ασπρόμαυρους». Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Παναθηναϊκός με δύο.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 75.000 και 64.167 ευρώ αντίστοιχα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν το δικαίωμα έφεσης κατά της εν λόγω απόφασης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ