ΑΕΚ: «Προστατέψτε και σήμερα την ομάδα» (Pic)

ΑΕΚ: «Προστατέψτε και σήμερα την ομάδα» (Pic)

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε θερμή παράκληση στον κόσμο να μην ανάψεί καπνογόνα στο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (20/10) στις 19:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «OPAP Arena» για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Ενόψει του αγώνα λοιπόν, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τον κόσμο να έχει υποδειγματική συμπεριφορά ώστε να μην υπάρξει το ενδεχόμενο κάποιας τιμωρίας.

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο της Γκέτεμποργκ ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Στο ματς με τον Ατρόμητο οι οπαδοί μας απέδειξαν πως ξέρουν να προστατεύουν την ομάδα κι ανταποκρίθηκαν πλήρως στις παρακλήσεις μας για τη μη χρήση καπνογόνων. Ωστόσο, το ίδιο είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει και στο αποψινό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι το τελευταίο εντός έδρας πριν το πρώτο ντέρμπι στην OPAP ARENA, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή διακοπή λόγω καπνογόνων και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση οι οπαδοί μας να σκεφθούν αν κάποιοι κάνουν το καθήκον τους ή όχι για την τήρηση των κανονισμών σε αγώνες άλλων ομάδων. Προστατέψτε και σήμερα την ΑΕΚ. Ούτε ένα καπνογόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ