Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση «βουνό» για τον Ολυμπιακό ως τον… τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση «βουνό» για τον Ολυμπιακό ως τον… τελικό

Ανήφορος και στο κύπελλο Ελλάδας ως τον τελικό. Πρέπει να αποκλείσει τη μισή Super League

Δεν χαμογέλασε η τύχη στον Ολυμπιακό στη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μάλλον το δυσκολότερο μονοπάτι από όλους με θέα ως τον τελικό. Και αυτό διότι πρέπει αν αποκλείσουν τη… μισή Super League από τη φάση των «16» και πέρα.

Σα να λέμε: Πρώτο νοκ άουτ με τον Ατρόμητο για ένα εισιτήριο στους «8». Δεύτερο νοκ άουτ λογικά με τον Άρη (που αντιμετωπίζει στους «16» τον Λεβαδειακό) για μια θέση στους «4». Και έπειτα δεδομένα ημιτελικός με την ΑΕΚ που ως εκεί θα φτάσει με περίπατο καθώς στους «16» αντιμετωπίζει την Κηφισιά και στους προημιτελικούς τον νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου.

Και όσο για τον τελικό; Το δέντρο προφανώς καταλήγει σε έναν από τους Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ. Στον νικητή του ζευγαριού του περσινού τελικού που κοντράρεται στους προημιτελικούς.

Για την ιστορία: Τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έγινε τελευταία φορά το 2021 στο ΟΑΚΑ. Και όσο για Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός; Θα πρέπει να επιστρέψουμε στο 2004 και στη Νέα Σμύρνη τη χρονιά που οι Πράσινοι έκαναν νταμπλ με τον Γιτζάκ Σουμ στον πάγκο τους.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες για το Κύπελλο Ελλάδας, η φάση των «16» θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου 2022 και οι ρεβάνς στις 10-12 Ιανουαρίου 2023. Τα προημιτελικά 17-19 και 24/26 Ιανουαρίου 2023. Και τα ημιτελικά στις 7-9 Φεβρουαρίου τα πρώτα ματς και 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου οι ρεβάνς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ