ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αποστολή Κυπέλλου ο Λουτσέσκου – Τι συμβαίνει με Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Μουργκ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αποστολή Κυπέλλου ο Λουτσέσκου – Τι συμβαίνει με Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε αποστολή

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Αύριο Τετάρτη (14/12, 15:00) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του ματς μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε για τους Θεσσαλονικείς δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σβέριρ Ίνγκασον έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός έμεινε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί για προληπτικούς λόγους.

Εκτός του αγώνα με την Καλαμάτα είναι επίσης οι Τσαούσης, Λύρατζης και Κούρτιτς , οι οποίοι έκαναν ατομικά προγράμματα και θεραπείες, ενώ στην Καλαμάτα δεν θα ταξιδέψει κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ενσωματώθηκε μόλις χθες μετά την επιστροφή του από την Εθνική Σερβίας.

Στα καλά νέα για τον Λουτσέσκου η επιστροφή του Τόμας Μουργκ στην αγωνιστική εξίσωση.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλαμάτα:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ