Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο – Μέσα οι Χάμες και Μαρσέλο

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο – Μέσα οι Χάμες και Μαρσέλο

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Μέσα οι Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (15/12, 19:30) στην επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων μετά τη διακοπή για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση την Τετάρτη (14/12) και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του κανονικά στην αποστολή τον Μαρσέλο, αλλά και τον Θανάση Ανδρούτσο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ κανονικά είναι και ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος προπονήθηκε την Τρίτη (13/12).

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός έμειναν οι Τζος Μπόουλερ και Ντόρον Λάιντνερ, όπως και οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο Μουντιάλ, οι Ίνμπομ και Ουί Τζο Χουάνγκ, ο Κούντε και ο Σισέ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Καλογερόπουλος, Ντόι, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Κασάμι, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ