Η απόφαση του Μίτσελ για Φορτούνη, Χάμες, το σχήμα… Νότιγχαμ και ο Μαρσέλο

Η απόφαση του Μίτσελ για Φορτούνη, Χάμες, το σχήμα… Νότιγχαμ και ο Μαρσέλο

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, έχοντας στο μυαλό του το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον... Μαρσέλο

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία για την επανέναρξη της σεζόν. Και ο Μίτσελ δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πώς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής. Εχει κατασταλάξει στους παίκτες που υπολογίζει και πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του. Μάλιστα, μετά την προπόνηση της Τρίτης, επιβεβαιώθηκε ότι ο Ισπανός τεχνικός μόνο τυχαία δεν επέλεξε την 11άδα που είδαμε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο τελευταίο φιλικό των Ερυθρόλευκων στη χειμερινή προετοιμασία τους. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με μεγάλο πρωταγωνιστή και δημιουργό του γκολ και αρκετών ακόμη φάσεων τον Κώστα Φορτούνη και σκόρερ τον Παϊτίμ Κασάμι. Το σχήμα της αναμέτρησης με τους Αγγλους, αλλά και τα πρόσωπα που επέλεξε, φαίνεται ότι είναι ο οδηγός του Μίτσελ και για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, το απόγευμα της Πέμπτης. Με μία ή δύο αλλαγές στην αρχική 11άδα.

Μία εκ των αλλαγών είναι πιθανό να αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Μίτσελ αμφιταλαντεύεται εάν θα μοιράσει τις διοργανώσεις μεταξύ του Πασχαλάκη και του Τζολάκη, ο οποίος ξεκίνησε κόντρα στη Φόρεστ. Πάντως, επειδή ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο, δεν αποκλείεται στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και ειδικά για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, είναι πιθανό να επιλεγεί ο πρώτος.

Αλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει και στη θέση του αριστερού μπακ. Καθώς χθες ο Μίτσελ έδειξε ότι έχει πραγματικά στο μυαλό του το ενδεχόμενο να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικό σε επίσημο παιχνίδι τον Μαρσέλο! Αντί του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ήταν μέλος της 4άδας του αγώνα με τους Αγγλους. Με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να δείχνει ολοένα και καλύτερα και να προσφέρει σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι των πρωταθλητών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, ο Μίτσελ φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τους 3/4 αμυντικούς, με τους Βρουσάι, Παπασταθόπουλο και Ρέτσο να έχουν προβάδισμα. Επίσης, στη μεσαία γραμμή η τριάδα Εμβιλά, Κασάμι, Αγκιμπού Καμαρά δύσκολα θα «σπάσει». Κάτι που ισχύει και για τους τρεις της επίθεσης, με τους Κώστα Φορτούνη, Πεπ Μπιέλ και Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ξεκινούν.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι καλά, προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά κανονικά, ωστόσο ο Μίτσελ δεν φαίνεται να επιθυμεί να ρισκάρει τη συμμετοχή του από το ξεκίνημα του αγώνα. Αντίθετα, οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης και Μπα συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ