ΠΑΟΚ – Πανιώνιος : «Δεν φοβόμαστε κανέναν» είπε ο Κουλούρης

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος : «Δεν φοβόμαστε κανέναν» είπε ο Κουλούρης

Ο διεθνής επιθετικός και σκόρερ του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο, Ευθύμης Κουλούρης, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλά και θα στεφθεί Kυπελλούχος τον Μάιο. 

Ο φορ του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε αρχικά για το γεγονός ότι χρίστηκε σκόρερ λέγοντας τα εξής: «Ήρθε το γκολ, είμαι χαρούμενος για αυτό και για την πρόκριση στον τελικό αλλά αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού να σκοράρει. Όλη η ομάδα τα πήγε καλά σήμερα, έτσι και εγώ. Όταν παίζεις βελτιώνεις πράγματα, αυτό που θέλω να κάνω είναι να βελτιώνομαι και να αλλάζω.

Είμαι ευχαριστημένος είναι σημαντική η επόμενη μέρα και για την ομάδα και για εμένα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί, όλοι θα μπορούσαν να είναι βασικοί και η πορεία έδειξε πόσο δυνατό σύνολο έχουμε. Άλλη μια χρονιά στον τελικό, έχουμε χρόνο να δούμε αυτό το παιχνίδι».

Όσον αφορά τον τελικό του κυπέλλου και ποια ομάδα επιλέγει είπε: «Εγώ θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν έχουμε ήττες μέσα στο γήπεδο, έγιναν πολλά, τα ξέρουμε και τα έχουμε συζητήσει. Εμείς να είμαστε καλά και θα τελειώσουμε με νίκες τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ