ΑΕΚ – Λάρισα : «Οι παίκτες μου τίμησαν τη φανέλα της Λάρισας» είπε ο Αντωνίου

ΑΕΚ – Λάρισα : «Οι παίκτες μου τίμησαν τη φανέλα της Λάρισας» είπε ο Αντωνίου

Υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά το γεγονός πως δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δήλωσε ο τεχνικός της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου.

Οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας τα έδωσαν όλα στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για να περάσουν εκείνοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που εν τέλει δεν έγινε.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Βυσσινί, Σωτήρης Αντωνίου, με δηλώσεις του υπογράμμισε πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του, μιας και με την εμφάνισή τους κόντρα στην Ένωση στο ΟΑΚΑ τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΛ.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν την ψυχή τους, τίμησαν τη φανέλα της μεγάλης ΑΕΛ και έκαναν ένα τακτικά άριστο ματς απέναντι σε μια μεγάλη αντίπαλο, την ΑΕΚ. Νομίζω το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ως το 70′ είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Είναι άδικο για την προσπάθειά μας. Η ΑΕΛ όμως είναι μια μεγάλη ομάδα, κοίταξε την ΑΕΚ στα μάτια μέσα στο ΟΑΚΑ. Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, η στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα και την προσπάθεια των παικτών μου», τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ