Με Τζίμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Καλαμάτα (pic)

Με Τζίμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Καλαμάτα (pic)

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Καλαμάτα ο Στέφανος Τζίμας, αντίθετα με τον Τόμας Μουργκ που υπέστη θλάση β' βαθμού κι έμεινε εκτός.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (10/1, 21:00) την Καλαμάτα για τη ρεβάνς της νίκης του με 2-0 στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου και θα έχει στην αποστολή του τον Στέφανο Τζίμα. Ο 17χρονος επιθετικός τα πηγαίνει πολύ καλά με την ομάδα Β’ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον έχει στη διάθεσή του.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο για λόγους ξεκούρασης, όπως και οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Τσαούσης και Κούρτιτς. Στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Μουργκ που υπέστη θλάση β’ βαθμού αλλά ούτε και ο Κουαλιάτα που έχει κάκωση.

Διαβάστε επίσης: Τρέχει και δεν φτάνει τώρα ο Παναθηναϊκός – Το «Βατερλό» με τις μεταγραφές και τα τρία γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ