AEK – Λάρισα : «Το να παίξω σε έναν τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν το όνειρό μου» είπε ο Μόρας

AEK – Λάρισα : «Το να παίξω σε έναν τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν το όνειρό μου» είπε ο Μόρας

Απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να φτάσει με τη Λάρισα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εξαιτίας του γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο τέλος, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μόρας.

Η Λάρισα ήταν πολύ κοντά στο να δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το γκολ της ΑΕΚ στο τέλος, στέρησε από τους Βυσσινί τη συμμετοχή, κάτι που ήθελε όσο τίποτα ο Βαγγέλης Μόρας.

Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του υπογράμμισε πως από την αρχή μέχρι το τέλος σκεφτόταν τον τελικό μιας και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του να φτάσει ως εκεί με την ομάδα της Λάρισας.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, έχω πολλά στο μυαλό μου. Έναν χρόνο πριν Ιταλία, γύρισα Ελλάδα, στο μυαλό μου πάντα ήταν να γυρίσω στην ΑΕΛ, έφτασα κοντά στο να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα με την ομάδα της καρδιάς μου, αυτήν που υποστηρίζω από παιδί. Το να παίξω σε έναν τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν το όνειρό μου, επί 94 λεπτά σκεφτόμουν ότι αυτό είναι, τελείωσε, αλλά έρχεται μια φάση στο τέλος και σου τα παίρνει όλα. Εμπειρία ζωής αυτή, να βρούμε τα θετικά από μια τέτοια ήττα.

Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή και καρδιά, τα δίνεις όλα, ο ένας βοηθάει τον άλλον, μερικές φορές όμως δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Συγχαρητήρια σε όλους, παίξαμε με ψυχή έως το τελευταίο λεπτό, τώρα κοιτάμε να μεγαλώσουμε ως ομάδα και να βρούμε τα θετικά, παρότι θα είναι ένα δύσκολο βράδυ για όλους. Δεν νομίζω να ξαναβρεθώ ποτέ τόσο κοντά σε έναν τελικό στην καριέρα μου, αλλά κοιτάμε μπροστά. Τώρα σκέφτομαι μόνο αυτή την χαμένη ευκαιρία, θα συζητήσω με την οικογένειά μου και με τον πρόεδρο στο τέλος της σεζόν, θα τα βάλουμε κάτω και αν θέλει η ομάδα, θα συμφωνήσουμε να μείνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ