Καλλιθέα – Λαμία 1-2: Πρόκριση στους «8» για την ομάδα του Παντελίδη

Καλλιθέα – Λαμία 1-2: Πρόκριση στους «8» για την ομάδα του Παντελίδη

Σε ένα ματς όπου και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος η Λαμία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Καλλιθέας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο», με το 1-1 του πρώτου αγώνα να δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με γκολ στο 11΄, όταν μετά από σέντρα του Κυνηγόπουλου και κεφαλιά του Ντεμέτριους η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση από το Radio Marca για Λάτο και Ολυμπιακό

Η Λαμία στην συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της καταφέρνοντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όχι μια αλλά δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Μανούσος (34′) και στην συνέχεια Μαρτίνεθ (38′) έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα τους, βάζοντας έτσι γερές βάσεις πρόκρισης.

Η Καλλιθέα δεν το έβγαλε βγάζοντας αντίδραση. Πιο συκγκεκριμένα στο 41΄ο Νίλι με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σαράνοφ, μείωσε το σκορ (1-2) και διατήρησε «ζωντανούς» τους γηπεδούχους στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στο 73′ η ομάδα του Γιώργου Σίμου ισοφάρισε με κεφαλιά του Καινούργιου, όμως ο αμυντικός της Athens Kallithea ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 75′ ο Τσιλούλης έφτασε κοντά στο να σφραγίσει την πρόκριση για τη Λαμία, ωστόσο η προσπάθειά του μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος.

Καλλιθέα: Πάντος, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος, Καινούργιος, Μπουλούλης, Σαντάνα, Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Κορνέζος,Τζανδάρης, Νούνιες, Σιμόν, Ρουμπέν, Τσιλούλης, Ρόμανιτς, Μανούσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ