Επιβεβαίωση από το Radio Marca για Λάτο και Ολυμπιακό

Επιβεβαίωση από το Radio Marca για Λάτο και Ολυμπιακό

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10» για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τόνι Λάτο – Απομένει το «ναι» της Βαλένθια.

Ο Τόνι Λάτο αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Ερυθρόλευκους, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, να τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και να περιμένουν το «ναι» της Βαλένθια.

Η συμφωνία των πρωταθλητών με τον Ιβηρα ακραίο αμυντικό, μάλιστα, επιβεβαιώνεται απόλυτα από τα ισπανικά Μέσα, με το «Radio Marca» να αναφέρεται στην υπόθεση του 25χρονου μπακ και την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπακαμπού που κάνει τη διαφορά και η σύγκριση με τον Τικίνιο (vids)

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός επιβεβαίωσε μέχρι… κεραίας το ρεπορτάζ του «10», που έκανε λόγο για συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδος με την πλευρά του Τόνι Λάτο, ο οποίος πιέζει τη Βαλένθια να αποδεχθεί την πρόταση του πειραϊκού συλλόγου.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν την οριστική απάντηση της Βαλένθια, η οποία, ωστόσο, δεν βιάζεται να απαντήσει, καθώς ο βασικός της αριστερός μπακ είναι τραυματίας και διστάζει να παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Τόνι Λάτο.

Ο 25χρόνος άσος, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βαλένθια τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, με τον Τόνι Λάτο να είναι στην αποστολή των νυχτερίδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ