Ο Μαρσέλο έγινε… Ρονάλντο και ο πλανήτης υποκλίθηκε (pics)

Ο Μαρσέλο έγινε… Ρονάλντο και ο πλανήτης υποκλίθηκε (pics)

Ο Μαρσέλο πανηγύρισε στο Περιστέρι με το χαρακτηριστικό «Siuuu» του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης «έτρεξε» να του... υποκλιθεί!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να «σφραγίσει» στο Περιστέρι την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ξεχώρισε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο λόγω του τρομερού γκολ που πέτυχε, με το οποίο έγραψε το 2-1 για τους Ερυθρόλευκους. Αφού σκόραρε, ο 34χρονος «θρύλος» πανηγύρισε το τέρμα του με το με το χαρακτηριστικό «Siuuu» του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί και σε 6ο Μουντιάλ; Ο προπονητής του… άναψε τη σπίθα

Μάλιστα, μετά την αναμέτρηση, ο ίδιος ο Μαρσέλο κοινοποίησε φωτογραφίες από το Περιστέρι και τον πανηγυρισμό του, επισημάνοντας μάλιστα πάνω στα «κλικ» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς τοποθέτησε για λεζάντα τη χαρακτηριστική φράση του Πορτογάλου, «Siuuuu»!

Φυσικά, ο πανηγυρισμός του Μαρσέλο έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς είναι γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος έχει μια πάρα πολύ δυνατή και ιδιαίτερη φιλία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ο οποίος υπέγραψε πριν από μερικές εβδομάδες το ακριβότερο συμβόλαιο ever με την Αλ Νασρ.

Μεγάλα Μέσα, όπως η Marca, το ESPN και το γνωστό 433, κοινοποίησαν τις φωτογραφίες του Μαρσέλο με το «Siuuu».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ