Μετρημένα τα… κουκιά για τον Γιοβάνοβιτς – Οι σκέψεις του για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μετρημένα τα… κουκιά για τον Γιοβάνοβιτς – Οι σκέψεις του για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει την εντεκάδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεκαήμερο-φωτιά για τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Οι «πράσινοι» τα παίζουν όλα για όλα, καθώς έχουν μπροστά τους τριπλή μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Η αρχή γίνεται αύριο στην Τούμπα (20:30), με τους «πρασίνους» να φιλοξενούνται από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απαντες αντιλαμβάνονται το… βουνό που βρίσκεται προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζεται για τρία πολύ απαιτητικά ντέρμπι.

Όσον αφορά το αυριανό ματς, ο Γιοβάνοβιτς ακόμα το «ψάχνει» για την εντεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο Σέρβος τεχνικός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, καθώς είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει το τριφύλλι.

Ο Άνταμ Τσέριν, που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον ΠΑΣ, επιστρέφει στη διάθεση του έμπειρου κόουτς και πιθανότατα θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Σε αυτό αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που αντικατέστησε τον τραυματία Χόρντουρ Μάγκνουσον την Κυριακή. Από εκεί και πέρα, «παίζεται» αν θα δούμε κάποιες αλλαγές στα άκρα της άμυνας ή και μεσοεπιθετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ