Δερμιτζάκης: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, θέλαμε να το χαρούνε και να πάρουν εμπειρίες»

Δερμιτζάκης: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, θέλαμε να το χαρούνε και να πάρουν εμπειρίες»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την ήττα του Πανσερραϊκού από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

Ο Πανσερραϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ, χάνοντας με σκορ 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την ήττα, τονίζοντας πως στόχος του ήταν να δώσει χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές και ότι έπαιξαν κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

«Ο στόχος του ματς ήταν περισσότεροι παίκτες να το χαρούνε και να πάρουν εμπειρίες. Παράλληλα θέλαμε να ξεκουράσουμε παιδιά που έπαιζαν συνέχεια και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που ήρθαν το Ιανουάριο, ώστε να τους έχουμε όλους έτοιμους στον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα.

Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Επικεντρωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε επιθέσεις. Μας έλειπαν οι τελικές πάσες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε λίγες μέρες και τα δύο είναι με ταξίδι, Ρόδος και Αθήνα. Ήθελα να το χαρούνε τα παιδιά και να δοκιμάσουμε παίκτες για τον μεγάλο μας στόχο, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ