Παντελίδης: «Αξίζαμε τη νίκη – Είμαστε καλύτερα ψυχολογικά»

Παντελίδης: «Αξίζαμε τη νίκη – Είμαστε καλύτερα ψυχολογικά»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τη νίκη της Λαμίας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και τόνισε πως κρατάει κυρίως το αποτέλεσμα και όχι την εικόνα της ομάδας του.

Η Λαμία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Παραλιμνίου και να πάρει τη νίκη με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Σάββας Παντελίδης, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, πως αυτό που κρατάει είναι η νίκη την οποία η ομάδα του άξιζε, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Για 4,5 χρόνια υπογράφει ο Ραμόν – 1.500.000 για το 70% πληρώνει ο Ολυμπιακός – Αποστολή στο Ρίο

Όσα δήλωσε ο Παντελίδης:

«Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, δεν θέλξαμε με την εμφάνιση μας. Ήταν και η πρώτη παρουσία κάποιων παιδιών, καθώς και του μικρού που ήταν το πρώτο επαγγελματικό του παιχνίδι, για τον Ασκόφκσι ήταν ένας αγώνας μετά από μήνες. Μοιράσαμε το χρόνο για να είμαστε καλά και από δυνάμεις. Βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα., προσπάθησαν τα παιιδιά άλλες φορές με καλό τρόπο και άλλες με κακό, αξίζαμε τη νίκη».

Για το αν λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του:

«Δεν μπορείς να πεις ότι είδαμε λυμένα πόδια, την ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο είναι δύσκολο να την ξαναδείς, ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν όλοι μαζί. Σίγουρα είμαστε καλύτερα ψυχολογικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ