Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου μπορούν να χαρούν για λίγο αλλά μετά να επικεντρωθούμε στη ρεβάνς»

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου μπορούν να χαρούν για λίγο αλλά μετά να επικεντρωθούμε στη ρεβάνς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, τόνισε πως οι παίκτες του έχουν λίγο χρόνο να πανηγυρίσουν αλλά πρέπει να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι γρήγορα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο ενόψει της ρεβάνς. Ο τεχνικός του «δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του ματς τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει άμεσα να είναι συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι τους.

Όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Για 4,5 χρόνια υπογράφει ο Ραμόν – 1.500.000 για το 70% πληρώνει ο Ολυμπιακός – Αποστολή στο Ρίο

Για το γεγονός ότι βγήκε διαφορετικός ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος:

«Δεν συμφωνώ, ξεκινήσαμε πολύ καλά, κυριαρχήσαμε και ελέγξαμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά στο τέλος κυριαρχήσαμε.

Παίζαμε εναντία στον Παναθηναϊκό, τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα, κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, σε κάθε στιγμή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Το πρώτο ήταν καλό, στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, επειδή εκμεταλλευτήκαμε τη δουλειά στο πρώτο μέρος».

Για το αν ξεχωρίζει και αν πανηγύρισε κάποιο γκολ παραπάνω :

«Μέσα μου και τα δύο το ίδιο. Μένω ισορροπημένος, γιατί σήμερα τελείωσε το πρώτο ματς, έχουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να το χαρούν, είναι νορμάλ. Σε λίγες ώρες πρέπει να το ξεχάσουν και να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι. Είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ