ΠΑΟΚ: Έμφαση στην τακτική ενόψει Παναθηναϊκού – «Μπαίνει» ο Σοάρες

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην τακτική ενόψει Παναθηναϊκού – «Μπαίνει» ο Σοάρες

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό (26/1), ενώ ο Φελίπε Σοάρες επανέρχεται σταδιακά στις προπονήσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνουν έμφαση στην τεχνική στη σημερινή (24/1) προπόνηση.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Φελίπε Σοάρες, να ακολουθεί μέρος της προπόνησης και να παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.

Διαβάστε επίσης: Γράφτηκε ιστορία στο Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος με τον γιο του Θανάση Κωστούλα

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής. Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και στο φινάλε οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του περασμένου αγώνα κόντρα τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί κι ο Λευτέρης Λύρατζης δούλεψε στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (25.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ