«Τελικός» πρόκρισης στο Κλεάνθης Βικελίδης – Σφραγίζει το εισιτήριο η ΑΕΚ

«Τελικός» πρόκρισης στο Κλεάνθης Βικελίδης – Σφραγίζει το εισιτήριο η ΑΕΚ

Οι ρεβάνς του Κυπέλλου ξεκινούν σήμερα, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε έναν «τελικό» πρόκρισης, την ώρα που η ΑΕΚ «κλειδώνει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Cosmote Sports), σε ένα ματς… τελικό για την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Με το πρώτο ματς να έχει λήξει με σκορ 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» και τα εκτός έδρας γκολ να μην μετράνε, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την ανατροπή, αφού με νίκη με διαφορά ενός τέρματος το ματς πάει παράταση, ενώ με μεγαλύτερη διαφορά οι «κίτρινοι» προκρίνονται, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει ισοπαλία ή νίκη για να πάει στα ημιτελικά.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με σημερινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, όπου αρκετοί οπαδοί βρέθηκαν και ντόπαραν ψυχολογικά την ομάδα ώστε να την σπρώξουν στη νίκη-ανατροπή. Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε κανονικά τον Ντάνιελ Μαντσίνι στην αποστολή, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει νωρίτερα η ΠΑΕ παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Εκτός έμειναν οι Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς και Καρακασίδης.

Από την άλλη, ο Μίτσελ θα έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά όχι μαζικές, αφού θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτη παρουσία στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα Ραμόν, καθώς και τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, που αποτελούσε μέλος της Β’ ομάδας. Εκτός τέθηκαν οι Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 17:30 (Cosmote Sport 2), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και ουσιαστικά θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αφού το 3-0 από το πρώτο ματς δεν αφήνει κανένα περιθώριο έκπληξης.

Η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, αφού εκτός βρίσκονται οι Λιβάι, Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα, Άμραμπατ, Χατζισαφί και Ελίασον. Αντίθετα επιστρέφουν οι Γαλανόπουλος και Σιντιμπέ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ