Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό: 4 γκολ, έξι βαθμοί λιγότεροι!

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό: 4 γκολ, έξι βαθμοί λιγότεροι!

Από τον περασμένο Νοέμβριο ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ, αλλά ήταν αρκετά για να χάσει 6 υπερπολύτιμους βαθμούς, στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει ακριβά κάθε γκολ που έχει δεχθεί τους τελευταίους μήνες. Από τις 6 Νοεμβρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-1), οι Ερυθρόλευκοι έχουν δεχθεί τέσσερα γκολ σε εννέα αγωνιστικές της Super League. Τέσσερα γκολ, τα οποία, όμως, ήταν ικανά να στοιχίσουν έξι ολόκληρους βαθμούς στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Οι πολύτιμοι αυτοί βαθμοί για τη «μάχη» του πρωταθλήματος, μάλιστα, έχουν χαθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Να έχει το προβάδισμα στο σκορ ο Ολυμπιακός και τελικά να φεύγει με την ισοπαλία από το γήπεδο. Με τον Παναθηναϊκό και το πέναλτι-εφεύρεση που καταλογίστηκε από τον Δανό Γιάκομπ Κέλετ στο 90+7′.

Διαβάστε επίσης: Εγκλημα από το VAR στο Περιστέρι: Offside το γκολ του Ατρομήτου, αλλά… (pics)

Στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ (2-2) κι ενώ οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι και το 64′ και φυσικά πριν από λίγες ημέρες στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα του Μίτσελ και πάλι είχε το προβάδισμα μέχρι το ίδιο σημείο. Συνολικά έξι χαμένοι βαθμοί, όση ακριβώς είναι και η διαφορά από την πρώτη θέση.

Αυτά όλα αφορούν φυσικά το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως η ίδια… κατάρα «χτύπησε» τον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη. Με τον ίδιο τρόπο έμειναν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας οι Ερυθρόλευκοι στα τέλη Οκτώβρη, καθώς στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (ίσως καλύτερο φετινό παιχνίδι τους στην Ευρώπη) είδαν να ισοφαρίζονται στο τέλος. Ενα γκολ που καθόρισε τη μοίρα τους. Εκεί κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι και το 90+3′, όταν δέχθηκαν το γκολ που τους έβαλε τέλος στις ελπίδες για συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το να δεχθείς γκολ ενώ είσαι μπροστά στο σκορ και να μην μπορέσεις να πάρεις τη νίκη δεν είναι κάτι απίθανο να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Να γίνεται αυτό, όμως, τόσες φορές σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Θυμίζουμε άλλωστε, εκτός από τα παραπάνω υπάρχει και το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου και πάλι οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα μέχρι το 76′ με το γκολ του Γιώργου Μασούρα, αλλά τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ