Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι, αφού πρώτα ανακοινωθεί επισήμως από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στην επίσημη αποστολή που ανακοίνωσε το «τριφύλλι», ωστόσο αναμένεται να προστεθεί, αφού πρώτα ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ. Μέσα και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πλάνο των ανανεώσεων – Ο Γουόκαπ και ο επόμενος στη λίστα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ