Όπως τα έγραψε το «10»: Τα βρήκαν και οι ομάδες – Μαντσίνι 2026 στον Παναθηναϊκό

Όπως τα έγραψε το «10»: Τα βρήκαν και οι ομάδες – Μαντσίνι 2026 στον Παναθηναϊκό

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι στα Πράσινα. Έντονη φημολογία και για συμφωνία Παναθηναϊκού-Άρη.

Έτοιμος για τα Πράσινα ο Ντανιέλ Μαντσίνι. Όπως αποκάλυψε το «10» ο Αργεντινός τα βρήκε το απόγευμα με τον Γιάννη Αλαφούζο για συμβόλαιο 3,5 ετών ως το καλοκαίρι του 2026. Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί η πληροφορία ότι τα βρήκαν και οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός με τον Άρη σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ ευρώ. Η μεταγραφή λοιπόν είναι πλέον στο… φούρνο.

Τι ακριβώς κυκλοφορεί; Πως υπήρξε συνάντηση στην Αθήνα όπου οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Στη συμφωνία φέρεται να προστέθηκαν και κάποια bonus που αφορούν τόσο στις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή με την… επόμενη ομάδα του, όσο και στην επίτευξη στόχων του Παναθηναϊκού στη τρέχουσα σεζόν. Bonus που αν ενεργοποιηθούν μπορεί να φτάσουν το τελικό ποσό του deal κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή φέρει την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου που ενεργοποίησε την περίπτωση έπειτα από το «σοκ» της Κυριακής στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ: Το βαρύ και ασήκωτο 3-0. Μια κίνηση κόντρα στην χαρακτηριστική αργοπορία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με θεά στο μεταγραφικό παράθυρο.

Διαβάστε επίσης: Λάδι στη φωτιά απο τον Καραλή- Νέα απάντηση της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ

Ο 26χρονος άσος φοράει από το 2019 τη φανέλα του Άρη και σε 122 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει στο ενεργητικό του 14 γκολ με 18 ασίστ. Με την προσθήκη του Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός ενισχύεται σημαντικά στα άκρα της επίθεσής του από τα οποία λόγω του τραυματισμού του Αϊτόρ και της κακής απόδοσης του Βέρμπιτς, δεν έχει πάρει όσα θα προσδοκούσε το τελευταίο διάστημα. Ο Μαντσίνι ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, τις απαιτήσεις ενός club όπως ο Παναθηναϊκός και φυσικά θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής από κάποιον που θα έρχονταν από το εξωτερικό. Οι προϋποθέσεις αυτού του deal μοιάζουν πραγματικά καλές.

Στο μεταξύ ο Άρης έχει ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό (19.30) παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Λογικά μέχρι εκείνη την ώρα το πιθανότερο όμως είναι να έχει ήδη ανακοινωθεί από τους Πράσινους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ