Καραπαπάς: «Ότι δώσατε και αυτό πέναλτι πραγματικά μας ξεπερνάει» (pic)

Καραπαπάς: «Ότι δώσατε και αυτό πέναλτι πραγματικά μας ξεπερνάει» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για το πέναλτι που έδωσε ο Ουγγρος διαιτητής, Ιστβάν Βαντ, στη φάση του Ντόι με τον Γκρέι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ενα παιχνίδι στο οποίο έκανε σπουδαία εμφάνιση ο Τζολάκης, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να κατεβάζει… ρολά και να διορθώνει ακόμα και το λάθος του διαιτητή στο 82’, όταν μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ του Γκρέι στον Ντόι σε πέναλτι υπέρ του Αρη!

Διαβάστε επίσης: Το πιο μεγάλο βράδυ… μέχρι το επόμενο

Ο Ιστβάν Βαντ, παρότι ήταν μπροστά στη φάση, δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ του Γκρέι στον Ντόι, όταν ο επιθετικός του Αρη χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του στο στήθος και στον λαιμό του νεαρού αμυντικού του Ολυμπιακού, αλλά έδωσε πέναλτι υπέρ του Αρη.

Η Κάταλιν Κούλτσκαρ, που ήταν στο VAR, δεν διόρθωσε το λάθος του συμπατριώτη της, με τον Τζολάκη, όμως, να λέει «όχι» στον Γκρέι και να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην πρόκριση.

Μια φάση στην οποία αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία με το κεφαλοκλείδωμα του Γκρέι στον Ντόι και να τη συνοδεύει με την παρακάτω φράση: «Ότι δώσατε και αυτό πέναλτι πραγματικά μας ξεπερνάει».

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ