Για το… θαύμα ο ένας, για να τελειώσει τη δουλειά ο άλλος

Για το… θαύμα ο ένας, για να τελειώσει τη δουλειά ο άλλος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας, στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, part 3…

Μετά το παιχνίδι της Τούμπας και το 2-0 του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα (19:30) στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου, έχοντας μπροστά του έναν άθλο να ανέβει.

Διαβάστε επίσης: Οι προηγούμενες έξι φορές που ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο κρίθηκε σε ελληνικό έδαφος (vids)

Οι «πράσινοι» που κινούνται στους ρυθμούς του Ντανιέλ Μαντσίνι, θα πρέπει να παρουσιαστούν άριστοι ώστε να καταφέρουν να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα, έχοντας ωστόσο πολύ πεσμένο ηθικό… Στον ΠΑΟΚ από την άλλη, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, καθώς οι «ασπρόμαυροι» διανύουν την καλύτερη τους περίοδο μέσα στη σεζόν, προερχόμενοι μάλιστα και από τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εκτός έμεινε ο Μάγκνουσον που είναι τραυματίας, αλλά και ο Σένκεφελντ ο οποίος είναι τιμωρημένος. Μέσα ο Κλεϊνχέισλερ που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, ενώ θέση στην αποστολή αναμένεται να πάρει και ο Μαντσίνι.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Λύρατζης, Κουαλιάτα, Μουργκ και Κούρτιτς, με τον Φιλίπε Σοάρες να επιστρέφει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ