ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming.

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πλέον, η απόσταση από τη 2η της βαθμολογίας ΑΕΚ συρρικνώθηκε στον βαθμό, αφού οι πράσινοι γνώρισαν απώλεια και στο πρωτάθλημα (0-3) από τον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η 2η ήττα στη φετινή Σούπερ Λιγκ (14-3-2) και 1η εντός έδρα. Λίγες μέρες μετά την ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, γνώρισε κι άλλη απώλεια, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα. Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μαντσίνι, από τον Άρη, με την ομάδα να ενισχύεται μεσοεπιθετικά. Απόψε, πάντως, κυνηγά ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα, για να συνεχίσει στο Κύπελλο.

 

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε εννέα σερί αγωνιστικές χωρία απώλεια στη Σούπερ Λιγκ. Μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον ΟΦΗ, δοκιμάστηκε δύο φορές με τον Παναθηναϊκό, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Πρώτα στην Τούμπα, επικράτησε με 2-0 και έτσι στην αποψινή αναμέτρηση στους «8» του Κυπέλλου, έχει προβάδισμα πρόκρισης. Την Κυριακή υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη ήττα του στη «Λεωφόρο» έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια που πέτυχε τα γκολ, ενώ το πρώτο ήρθε από αυτογκόλ.

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Πέμπτης.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ