Μεταγραφές: Τι ψάχνουν την τελευταία εβδομάδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Μεταγραφές: Τι ψάχνουν την τελευταία εβδομάδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η Big 4 είναι ακόμη στην αγορά για μεταγραφές πριν την τελική μάχη της Super League. Και όλοι θέλουν κάτι…

Στην τελευταία μεταγραφική εβδομάδα του Γενάρη, και το ενδιαφέρον είναι μπόλικο για τις κινήσεις που έρχονται από τη Big 4 της Super League.

Ατζέντηδες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν τις προθέσεις για όλους: Επιβεβαιώνουν την διάθεση για περαιτέρω ενίσχυση και όχι μόνο. Τι ακριβώς παίζει σε αυτά τα τελευταία 24ωρα; Το ρεπορτάζ μοιάζει λιτό και κατανοητό.

Διαβάστε επίσης: Σαμασέκου: Το «δώρο» από το Μάλι που ο Μίτσελ έκανε στον Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός για… πολλά

Πιο δραστήριος από όλους είναι ο Ολυμπιακός παρότι έκανε ήδη δύο μεταγραφές από τη Βραζιλία ενισχύοντας τα άκρα της άμυνας. Οι Ερυθρόλευκοι είναι δεδομένα με τις κεραίες σηκωμένες για την απόκτηση winger αλλά και για ότι άλλο προκύψει μέσα από τις ζυμώσεις που μπορεί να φέρουν και ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, υπάρχει φημολογία και για άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν αποκλείεται να μεταφραστεί σε προτάσεις. Και κάπως έτσι το ένα μπορεί να φέρει το άλλο. Ας κρατήσουμε λοιπόν τον winger και ας έχουμε κατά νου πως ο ούτως ή άλλως πάντα πιο δραστήριος σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητής, μπορεί να έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά στο φινάλε του Γενάρη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει 10άρι

Διαβάσαμε χθες ότι οι Πράσινοι ψάχνουν λέει και για άλλον winger, μετά την απόκτηση του Ντανιέλ Μαντσίνι. Μπορεί και να ισχύει. Η δική μας πληροφορία όμως λέει ότι ο Παναθηναϊκός μιλώντας με μάνατζερ εκφράζει το ενδιαφέρον του για ενίσχυση στο «10».

Φυσικά εύκολα μπορεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένα 10άρι να παίξει και στα άκρα άρα θα μπορούσε να βρει ένα πακέτο «2 σε 1». Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τη κίνηση. Τι άλλο ακούμε; Ότι ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα εστιάζει το ενδιαφέρον του σε «ακριβά ρόστερ» ποντάροντας ότι τώρα στο τέλος των μεταγραφών μπορεί να βρει κάποια ευκαιρία «δανεισμού».

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ φορ

Και ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη ακόμη μετά την απόκτηση του Τάισον. Για την ακρίβεια έναν σέντερ φορ που θα του δώσει ασφάλεια στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, σε μια θέση που μπορεί να δεσπόζει η παρουσία του Ολιβέιρα αλλά που δεν λησμονεί κανείς το ότι ο Πορτογάλος δυστυχώς έχει ένα μεγάλο ιστορικό με τραυματισμούς. Και εδώ επί της ουσίας για την ίδια «μέθοδο» μιλάμε. Για κάποιο δανεισμό, αν είναι δυνατόν από πρωτάθλημα πρώτης γραμμής.

Γενικώς και ανεξάρτητα με το τι μπορεί να λέει ο καθένας, ο ΠΑΟΚ αυτόν τον καιρό διαθέτει τα «λιγότερα» από όλους σε ότι αφορά στα οικονομικά των μεταγραφών. Δεν του βγήκε σε κακό καθώς αναγκάστηκε να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης που είναι οι καλύτερες «μεταγραφές» του. Δεν είναι και εύκολο όμως όταν ψάχνεις επειγόντως για επιπλέον λύσεις.

Το σκέφτεται για στόπερ η ΑΕΚ

Και η ΑΕΚ; Εδώ το πράγμα είναι στο 50%-50%. Η Ένωση έχει μετά τον Ολυμπιακό το πιο γεμάτο ρόστερ και βέβαια μια πάρα πολύ καλή φόρμα που συνήθως είναι αποτρεπτική για επιπλέον μεταγραφικές αναζητήσεις. Αν γίνει κάτι, αν κάνει κάτι θα αφορά στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Σε έναν καλό «δανεικό» στόπερ που θα ανοίξει το rotation βοηθώντας τόσο το δίδυμο Βίντα-Μοχαμάντι.

Υπάρχουν βέβαια και ο Μήτογλου με τον Τζαβέλα, αλλά ο Αλμέιδα δεν τους έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Θα ήταν ιδανικό να βρεθεί ένας που θα χωρέσει ανάμεσα στα δίδυμα. Μόνο όμως αν όντως αξιολογηθεί ως ικανός για να το κάνει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ