Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Στους «4» του Κυπέλλου η ομάδα της Φθιώτιδας

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Στους «4» του Κυπέλλου η ομάδα της Φθιώτιδας

Η Λαμία ανέτρεψε πολύ γρήγορα το προβάδισμα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και έφτασε στο καθόλα πειστικό 4-2 στο ΔΑΚ, για να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της επί των Σερραίων, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά από την περυσινή της παρουσία, η Λαμία το έκανε και πάλι δίνοντας το παρών στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα (4-2) κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «4» για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τέταρτη φορά στην ιστορίας της.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Τζολάκη, ήταν εκπληκτικός» (vid)

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας με σκόρερ τον Γιάννης Κουτζαβασίλης στο 8′.

Παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκε, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν πανικοβλήθηκε, άρχισε να αυξάνει σταδιακά την πίεσή της και στο 20΄ έφτασε στην ισοφάριση, με σκόρερ τον Ακόφσκι.

Πέντε λεπτά αργότερα η Λαμία έφτασε στην ανατροπή με τον Πάβλοβετς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατή κεφαλιά για το 2-1. Στο 39′ οι γηπεδούχοι πήραν… αέρα δύο τερμάτων με τον Γκέκα να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Ελέζει στο 86′ ο Ελέζι.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάβλοβετς (69′ Λαμπρόπουλος) Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (61′ Βέργος), Ασκόφσκι (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (65′ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (83′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64′ Πέτρου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ