Μίτσελ: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Τζολάκη, ήταν εκπληκτικός» (vid)

Μίτσελ: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Τζολάκη, ήταν εκπληκτικός» (vid)

Ο Ισπανός μίλησε για τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης και αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη ο Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό να αποθεώνει τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο «Κ. Βικελίδης», στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πολύ χαρούμενοι για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος ήταν εκπληκτικός στο παιχνίδι με τον Αρη.

Διαβάστε επίσης: Τεράστιος Θρύλος, πήρε την πρόκριση σε 44 λεπτά και τώρα ΠΑΟ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές και για τις δύο ομάδες. Πολύ έντονο. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα καλύτερο σκορ. Η ρεβάνς ήταν αρκετά δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Όμως, με μια εκπληκτική ενέργεια από τον Τζολάκη και ένα γκολ από τον Ελ Αραμπί, πήραμε την πρόκριση και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Τζολάκης: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Τζολάκη. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία μας. Η συμπεριφορά του, η στάση του και η απόδοσή του ήταν εκπληκτική».

Ο τρόπος που αντέδρασε ο Ολυμπιακός όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο: «Παραμείναμε συμπαγείς. Κρατήσαμε τις γραμμές μας όπως έπρεπε. Παίξαμε με ισορροπία. Μέχρι που ήρθε η ασίστ του Σαμασέκου στον Ελ Αραμπί και μπήκε το γκολ της νίκης. Οι αγώνες πρόκρισης έχουν εναλλαγές, εντάσεις και στιγμές που πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ