Τζολάκης: «Ετσι απέκρουσα το πέναλτι του Γκρέι» (vid)

Τζολάκης: «Ετσι απέκρουσα το πέναλτι του Γκρέι» (vid)

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για την απόκρουση που έκανε στο πέναλτι του Γκρέι.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη σπουδαία νίκη των Πειραιωτών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Αρη με 1-0. Μια νίκη που έδωσε στους Ερυθρόλευκους την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας κατέβασε… ρολά και αποκρούοντας ακόμα και το πέναλτι του Γκρέι (84’), οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο πορτιέρο των Πειραιωτών μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την αναμέτρηση με τον Αρη, την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά, αλλά και για τη φάση του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Τεράστιος Θρύλος, πήρε την πρόκριση σε 44 λεπτά και τώρα ΠΑΟ

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, πριν το ματς είχε μιλήσει με τους αναλυτές του Ολυμπιακού για τον Αντρέ Γκρέι και τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και οι άνθρωποι των Πειραιωτών πίστευαν ότι θα αλλάξει γωνία ο επιθετικός του Αρη, σε σχέση με την προηγούμενη φορά που εκτέλεσε πέναλτι.

«Είχαμε αναλύσει με τον προπονητή και τους αναλυτές τον Γκρέι. Πίστευα ότι θα αλλάξει γωνία σε σχέση με το προηγούμενο. Λειτούργησε το ένστικτο και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Τζολάκη στο Olympiacos TV

«Ενιωθα πάρα πολύ όμορφα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ»

Για τις επεμβάσεις του και ποια ξεχωρίζει: «Το πέναλτι είναι κομβικής σημασίας, γιατί έχουμε μείνει με 10 παίκτες. Αν δεχόμασταν το γκολ υπήρχε το ενδεχόμενο παράτασης. Πιστεύω και η επέμβαση που έκανα στο 45’ ήταν σημαντική, γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Είναι διαφορετικό να πηγαίνεις ισόπαλος στο ημίχρονο και διαφορετικό να είσαι πίσω στο σκορ»

Τι σκεφτόταν πριν το πέναλτι: «Είχαμε αναλύσει με τον προπονητή και τους αναλυτές τον Γκρέι. Πίστευα ότι θα αλλάξει γωνία σε σχέση με το προηγούμενο. Λειτούργησε το ένστικτο και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ