Αυτός θα διευθύνει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αυτός θα διευθύνει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς ορίστηκε να σφυρίξει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (9/2, 20:30).

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι θα είναι ο άρχοντας του μεγάλου ματς στην Αγιά Σοφιά, ενώ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Κριστόφ Γιάκουμπικ με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 25/04/2021, ο Νταμπάνοβιτς είχε διευθύνει και πάλι συνάντηση των δυο ομάδων για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε εκείνο το… ραντεβού με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-0.

Την ίδια σεζόν ο Μαυροβούνιος διαιτητής είχε «σφυρίξει» τους κιτρινόμαυρους στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/3/2021) και στις 13/3/2022 ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1, επίσης για τα playoffs. Από την άλλη, τους ερυθρόλευκους τους είχε συναντήσει στις 17/4/2022 και στην ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Όσον αφορά τον άλλον ημιτελικό (9/2, 18:30), ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μανούχος, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Κωσταράς και Μεϊντάνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ