Θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου στο εξωτερικό; Σε ποιες χώρες έστειλε επιστολή η ΕΠΟ

Θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου στο εξωτερικό; Σε ποιες χώρες έστειλε επιστολή η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ έχει στείλει επιστολές σε άλλες ομοσπονδίες, προκειμένου να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο εξωτερικό.

Η ΕΠΟ θέλει να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο εξωτερικό και για αυτό τον λόγο φέρεται να έχει μια πρώτη διερευνητική επαφή με Λονδίνο και Γερμανία, προκειμένου να βρεθεί γήπεδο, την ώρα που «παίζει» και το σενάριο να διεξαχθεί στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία έχει στείλει επιστολές σε Γερμανία και Αγγλία και περιμένει απάντηση για το αν υπάρχει διαθεσιμότητα γηπέδου. Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε η Κύπρος θα είναι η εναλλακτική για την ΕΠΟ, η οποία σκοπεύει να κάνει τον τελικό εκτός Ελλάδος.

Ο βασικότερος λόγος που θέλουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα σε Γερμανία ή Αγγλία είναι οι χιλιάδες ομογενείς που μένουν σε αυτές τις δυο χώρες είτε επειδή σπουδάζουν είτε γιατί έχουν εγκατασταθεί μόνιμα. Το που θα γίνει ο τελικός αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ανάλογα και την απάντηση των δυο ομοσπονδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει της προκήρυξης της διοργάνωσης, ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Αλλά η λύση του Βόλου αποκλείεται υπό τον φόβο νέων επεισοδίων, όπως συνέβη στον τελικό του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ