Παπαϊωάννου: «Το πιθανότερο είναι να μην γίνει το Λαμία – ΠΑΟΚ»

Παπαϊωάννου: «Το πιθανότερο είναι να μην γίνει το Λαμία – ΠΑΟΚ»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για την πιθανότητα αναβολής της αναμέτρησης της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το ενδεχόμενο να μη γίνει το ματς είναι σοβαρό.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε για το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Φθιώτιδας, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη περιοχή, σημειώνοντας πως το να μη γίνει το ματς είναι πολύ πιθανό.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας ξεκαθάρισε ότι είναι σε συνεννόηση με τον Δικέφαλο του βορρά για να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση και για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού.

Αύριο θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε.

ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες», δήλωσε ο Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ