ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον και Κουλιεράκη στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον και Κουλιεράκη στη Λαμία

Με απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λαμία για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ομάδα της Φθιώτιδας (09/02).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στη Λαμία (Πέμπτη 9/2, 18:30). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, η μαγνητική του οποίου ήταν «καθαρή», ωστόσο, θα πορευθεί συντηρητικά μέχρι να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Τάισον, δεδομένου πως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν, ακόμη, οι Μάριος Τσαούσης και Γιάννης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνεται στην Ελλάδα η Κλαμπ Μπριζ: Οι «ματιές» σε Ντόι και το σκάουτινγκ σε Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια

Στο ιατρικό δελτίο δεν άλλαξε κάτι για τους Θεσσαλονικείς, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ δούλεψαν ατομικά, Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για το ματς στη Λαμία, είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τομας, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ