Με 5 αλλαγές και νέο σχηματισμό ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ – Ποιους επιλέγει ο Μίτσελ στην 11άδα

Με 5 αλλαγές και νέο σχηματισμό ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ – Ποιους επιλέγει ο Μίτσελ στην 11άδα

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει αποτέλεσμα στην «Opap Arena» κόντρα στην ΑΕΚ και ο Μίτσελ κατεβάζει ομάδα με διαφορετική προσέγγιση στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην OPAP Arena, με σκοπό να πάρει αποτέλεσμα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ (20:30). Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Είναι η ξεκάθαρη επιθυμία όλων στον Πειραιά. Και ο Μίτσελ πρέπει να βρει τον τρόπο να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του στον δρόμο της νίκης. Ακολουθώντας πιστά το πλάνο του. Ένα πλάνο που περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχηματισμό, όσο και στα πρόσωπα που φαίνεται ότι θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός.

Ο ίδιος προανήγγειλε χθες ότι θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντή Τζολάκη, επιβεβαιώνοντας ότι του έχει… αναθέσει τα παιχνίδια του Κυπέλλου και θα πάει με τον 20χρονο γκολκίπερ μέχρι τέλους. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι μία αλλαγή θα υπάρξει και στην άμυνα. Αυτή αναμένεται να αφορά στην παρουσία του Μάριου Βρουσάι στο αρχικό σχήμα. Αντί του Ροντινέι. Με τους Παπασταθόπουλο, Ντόη και Ρέαμπτσιουκ να μην αλλάζουν.

Διαβάστε επίσης: Η μεζούρα έκανε ήδη ζημιά: Αλλοίωσε τον αποψινό ημιτελικό του κυπέλλου

Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση, βεβαίως, αφορά στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Μίτσελ δοκίμασε 3άδα στα χαφ, σε καθαρό σχηματισμό 4-3-3. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι οι τρεις παίκτες που θα πάρουν θέση στη συγκεκριμένη 3άδα είναι οι Εμβιλά, Σαμασέκου και Χουάνγκ. Με τον Νοτιοκορεάτη να προπονείται κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην τριάδα της επίθεσης, αναμένεται να έχουμε δύο νέους ποδοσφαιριστές. Στο δεξιό άκρο ο Γκάρι Ροντρίγκες φαίνεται ότι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει όπως όλα δείχνουν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οσο για το αριστερό άκρο; Ο Μίτσελ είχε από χθες βασική επιλογή τον Μπιελ, αλλά ο Ισπανός είχε κάποιες ενοχλήσεις και ο 59χρονος τεχνικός τον περίμενε. Εάν δεν αγωνιζόταν, ο 59χρονος τεχνικός είχε δείξει αποφασισμένος να προσφέρει την ευκαιρία στον Ζούμερ Μπουτούτσι να κάνει ντεμπούτο, όπως έκανε ο Κανός στην Τούμπα! Με τον Κοσοβάρο να είναι καθαρός αριστερός εξτρέμ, θέση την οποία καλύπτει σε όλη την καριέρα του.

Με λίγα λόγια, όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με συνολικά 5 αλλαγές σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επιλέγοντας ποδοσφαιριστές που θεωρεί έτοιμους να εξυπηρετήσουν το πλάνο νίκης που έχει καταστρώσει για την κομβική αναμέτρηση στην OPAP Arena.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ