Σιντιμπέ: «Θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από 11 ποδοσφαιριστές» (vid)

Σιντιμπέ: «Θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από 11 ποδοσφαιριστές» (vid)

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αναδείχθηκε MVP του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μιλώντας για όσα έζησε στο ντέρμπι.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με σκορ 3-0 στη «Opap Arena», παίρνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενόψει και της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Ένωσης βγαίνοντας μάλιστα και MVP του αγώνα, ενώ στις δηλώσεις του στο κανάλι της ΑΕΚ τόνισε πως οι παίκτες ήθελαν να αποδείξουν ότι η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από 11 ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του Τζιμπίλ Σιντιμπέ:

«Για εμένα θεωρώ ότι το πιο σημαντικό απόψε ήταν να κερδίσει η ομάδα. Αυτό είχαμε όλοι στο μυαλό μας, οπότε είμαι χαρούμενος, όχι τόσο για την ατομική διάκριση, αλλά για την επιτυχία της ομάδας.

Αυτό που μας είχε πει ο προπονητής πριν από τον αγώνα, ήταν ότι έπρεπε να δείξουμε το απαραίτητο πάθος. Το ίδιο πάθος που δείχνουμε και στις προπονήσεις. Αυτό που θέλαμε να δείξουμε, είναι ότι η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από 11 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα αποτελείται από το σύνολο των ποδοσφαιριστών και αυτό που μας ζήτησε από όλους, είναι να μπούμε, να το απολαύσουμε, να το διασκεδάσουμε και να δείξουμε το πάθος που δείχνουμε και στις προπονήσεις.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας, γιατί αυτό που έζησα απόψε, ήταν κάτι το εξαιρετικό. Είδα όλων των ειδών ηλικίες. Είδα γυναίκες, είδα ηλικιωμένους ανθρώπους, είδα παιδιά να πανηγυρίζουν. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο κόσμος, μας υποστήριξε. Δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ