Μια ντουζίνα νίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια: To 12X12 της ΑΕΚ στην «Opap Arena» (vids)

Μια ντουζίνα νίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια: To 12X12 της ΑΕΚ στην «Opap Arena» (vids)

Με τη νίκη επί του Ολυμπιακού η ΑΕΚ έφτασε τις 12 σε ισάριθμα ματς στην «Opap Arena», μετατρέποντας σε απόρθητο κάστρο το νέο της γήπεδο.

Ακόμα μία κατάρα έσπασε για την ΑΕΚ χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά από πέντε χρόνια και 16 ματς χωρίς νίκη, η Ένωση επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού στην «Opap Arena» και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου. Παράλληλα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδωσε συνέχεια στο τρομερό σερί που έχει δημιουργήσει από τότε που άνοιξε τις πόρτες του το νέο της σπίτι.

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε πλέον μία ντουζίνα νίκες στην «Opap Arena», με το απόλυτο σε 12 ματς, έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι που έδωσε εκεί και χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Ο πρώτος που την επισκέφθηκε ήταν ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με 2-0 (πέντε χρόνια είχε να χάσει εκτός έδρας από την ΑΕΚ), για να ακολουθήσει το 1-0 με τον Παναθηναϊκό (αήττητος μέχρι τότε στο πρωτάθλημα) και τώρα το 3-0 επί του Ολυμπιακού. Το σκορ της νίκης κόντρα στους Πειραιώτες είναι μάλιστα και το πιο συχνό καθώς έχει έρθει έξι φορές ενώ ο συνολικός απολογισμός στα γκολ έφτασε πια στο εντυπωσιακό 32-2.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όταν μπαίνεις χαλαρά, δεν έχεις πιθανότητες

Μέσα σε τέσσερις μήνες, η Ένωση έχει μετατρέψει τη νέα της έδρα σε απόρθητο κάστρο, αποδεικνύοντας ότι τελικά και τα ντουβάρια… παίζουν την μπάλα τους. Αρκεί βέβαια να υπάρχει και μία καλή ομάδα που θα μπορεί να επωφεληθεί από την ώθηση που δίνει ο κόσμος και η καινούργια αυτή συνθήκη. Και η αλήθεια είναι ότι η φετινή ΑΕΚ είναι και πολύ καλή ομάδα.

Τα δώδεκα ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια:

ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1

ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0

ΑΕΚ – Λαμία 3-0

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0

ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-1

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 3-0

ΑΕΚ – Άρης 3-0

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ