Ο Τζολάκης και το δίλημμα του Μίτσελ για τα αριστερά

Ο Τζολάκης και το δίλημμα του Μίτσελ για τα αριστερά

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που θα πάρει φανέλα βασικού και η απόφαση του Ισπανού για αριστερά.

Ο Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη έχει στρέψει την προσοχή του στη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Φάληρο, με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ισπανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα για τη σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ένωση, με τον Μίτσελ να αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στο τριφύλλι.

Διαβάστε επίσης: Αυτόν όρισε η ΚΕΔ στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Μίτσελ είναι πολλές όσον αφορά το αρχικό σχήμα, με τον Κώνσταντίνο Τζολάκη πάντως να στηρίζεται και να αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ένωση αντί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο Ισπανός προπονητής τον εμπιστεύεται, μιας και ο 20άχρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί στα ματς του Κυπέλλου, ενώ αυτός ήταν που βοήθησε τον Ολυμπιακό να περάσει από την έδρα του Άρη, αποκρούοντας πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι πέρα από την αλλαγή κάτω από την εστία, αναμένεται να προχωρήσουν σε αλλαγές και στην άμυνα τους, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος και τη θέση του λογικά θα πάρει ο Ντόι, ενώ ο Μίτσελ είναι σε δίλημμα όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Ρέαμπτσιουκ ήταν εκείνος που ξεκίνησε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ισπανός καλείται να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Μολδαβό στο αρχικό σχήμα και στον αγώνα της ρεβάνς με τους «κιτρινόμαυρους», ή αν θα επιλέξει τον Ραμόν που ξεκίνησε στα ματς με Παναιτωλικό και Λαμία και ήταν θετικότατος. Πιθανότερο σενάριο μοιάζει να είναι ο Βραζιλιάνος στην ενδεκάδα, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ