Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Χρυσόπουλος που πήρε ο Μίτσελ στην αποστολή με ΑΕΚ…

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Χρυσόπουλος που πήρε ο Μίτσελ στην αποστολή με ΑΕΚ…

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και σε αυτή είναι το όνομα του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου. Ποιος είναι ο νεαρός που πιστεύει ο Ισπανός τεχνικός...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:00) την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν μια επική ανατροπή μετά το σκορ του πρώτου ματς στην Opap Arena.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να τα δώσουν όλα σε ένα ματς που θα αγωνιστούν χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, αλλά και χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Παναγιώτη Ρέτσο και Γκάρι Ροντρίγκες.

Αντίθετα, ο Μίτσελ προχώρησε σε μια μεγάλη έκπληξη στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ένωση, καθώς πήρε μαζί του τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών που αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον σύλλογο.

Ο Χρυσόπουλος είχε λάβει για πρώτη φορά κάλεσμα από τον Μίτσελ για τη ρεβάνς κόντρα στον Άρη στη φάση των «8» της διοργάνωσης, όμως δεν είχε αγωνιστεί, με τον Ισπανό πάντως να τον εμπιστεύεται και να τον έχει ανεβάσει ουσιαστικά στην πρώτη ομάδα, αφού διακρίνει εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος αγωνίζεται ως στόπερ και είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του, ενώ μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Φέτος μετράει επτά εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Β΄ και μάλιστα έκρινε με το γκολ του του ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στην Προοδευτική (1-0). Είχε πανηγυρίσει δείχνοντας μια φανέλα με τον πατέρα του, αφιερώνοντας του έτσι το γκολ.

Έχει πραγματοποιήσει αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, καθώς ο Μίτσελ εκτιμά πολύ τα προσόντα του. Από εκεί και πέρα, ο αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίστηκε για εννιά χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, έπειτα έπαιξε στην ομάδα Νέων του Άρη (το καλοκαίρι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας των «κίτρινων») και το καλοκαίρι, μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ