Χωρίς Χάμες αλλά και χωρίς…: Έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού

Χωρίς Χάμες αλλά και χωρίς…: Έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού

Οι επιλογές του Μίτσελ για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Έτοιμος για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός που θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Εκτός από αυτό το παιχνίδι έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί αλλά και ο Γιαν Εμβιλά ο οποίος είναι τραυματίας. Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έτσι ούτε αυτός θα είναι διαθέσιμος.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο λάθος του Ντόρσεϊ: Ο Γουίλμπεκιν, ο Ιτούδης και ο Ολυμπιακός

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ