Η πρώτη σκέψη για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η πρώτη σκέψη για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Πότε αναμένεται να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι Λαμία – ΠΑΟΚ και οι πρώτες σκέψεις για τους επαναληπτικούς.

Η τραγωδία στα Τέμπη έφερε την αναβολή των σημερινών αναμετρήσεων για το Κύπελλο, με το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να αναβάλλεται για δεύτερη φορά.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Φθιώτιδας και τον Δικέφαλο του Βορρά αρχικά είχε προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στις 9/2, ωστόσο, λόγω των καιρικών συνθηκών και του παγετού που είχε πλήξει τη Λαμία, είχε οδηγήσει σε αναβολή του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Μίτσελ για την τραγωδία στα Τέμπη: «Μεγάλη θλίψη…» (pic)

Το πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ θα διεξαγόταν σήμερα, όπως επίσης και ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ωστόσο, η τραγωδία στα Τέμπη έφερε την αναβολή των δύο αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (8/3), όπου ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η ρεβάνς των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Οσον αφορά στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά και τον αντίστοιχο του Δικέφαλου με τη Λαμία, οι πρώτες σκέψεις είναι να διεξαχθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα (12-13/4), εν μέσω της διεξαγωγής των playoffs της Super League.

Απομένει να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τα παιχνίδια Λαμία – ΠΑΟΚ, αλλά και για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ