ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Σβαμπ – Ανεβάζει στροφές ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις για τον Φελίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Σβαμπ – Ανεβάζει στροφές ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις για τον Φελίπε Σοάρες

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ευρεία νίκη επί του Ιωνικού στην Τούμπα με σκορ 6-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του στον επικείμενο αγώνα με τη Λαμία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με τους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στους Νικαιώτες να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδια κυκλοφορίας, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Παράλληλα, ο Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, δείχνοντας πως σιγά-σιγά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και ο Γιάσμιν Κούρτιτς βγήκε για τρέξιμο.

Ο Φελίπε Σοάρες δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ ο Γιάννης Κάργας ταλαιπωρείται από ένα οίδημα που θα τον κρατήσει εκτός για λίγες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ