Έρχεται με… φόρα για έναν ακόμα τελικό ο ΠΑΟΚ στην Λαμία

Έρχεται με… φόρα για έναν ακόμα τελικό ο ΠΑΟΚ στην Λαμία

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, στοχεύοντας στον πέμπτο του τελικό τα τελευταία χρόνια.

Επιτέλους τα κατάφεραν! Μετά από δύο σερί αναβολές, Λαμία και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν επιτέλους απόψε 8/3 στο ΔΑΚ Λαμίας (19:00) στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από τη μία η σφοδρή χιονόπτωση και από την άλλη η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, προκάλεσαν τη διπλή αναβολή της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 3 διπλά εισιτήρια για τον τελικό Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Λαμία προέρχεται από σημαντική και δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη (2-1) που τη βοήθησε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κατά γενική ομολογία οι Λαμιώτες δεν… καίγονται για το ματς Κυπέλλου, ωστόσο θα πάνε να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε πως η Λαμία θεωρείται μια από τις «ομάδες Κυπέλλου» καθώς είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια που φτάνει σε ημιτελικό μετά το 2019 και το 2022, όπου και αποκλείστηκε από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα

Στην αποστολή των γηπεδούχων επιστρέφει μετά από καιρό ο πολύτιμος Τόμας Ντε Βινσέντι ενώ ο Λεωνίδας Βόοκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Βέργο, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Σωτήρη Τσιλούλη.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Νταβίντ Σιμόν, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Κοντονίκος, Μεντίνα

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μετά το 6-0 κόντρα στον Ιωνικό και την εξαιρετική εικόνα του, έρχεται με φόρα στο ΔΑΚ Λαμίας για να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για τον ΠΑΟΚ, που διεκδικεί τη συμμετοχή του σε τελικό για 5η φορά τα τελευταία χρόνια! Σύμμαχός του και η παράδοση άλλωστε με τον Δικέφαλο του Βορρά να τρέχει εντυπωσιακό αήττητο ρεκόρ κόντρα στη Λαμία με 16-1-0

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ολιβέιρα, Κάργα, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κούρτιτς, και Φελίπε Σοάρες, με τους Σβαμπ και Σάστρε να επιστρέφουν.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης, με βοηθούς τους Μεϊντάνα και Κουρομπίλια. Τέταρτος θα είναι ο Τσέτσιλας, ενώ στο VAR οι Κουμπαράκης και Ψαρρής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ