Ο ΠΑΟΚ θέτει ξανά θέμα αλλαγής έδρας του τελικού!

Ο ΠΑΟΚ θέτει ξανά θέμα αλλαγής έδρας του τελικού!

Τα νέα postαρίσματα του Γιώργου Σαββίδη για Καυτανζόγλειο και Παγκρήτιο αντί ΟΑΚΑ και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αλλάξει η έδρα του τελικού.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 2017-18 έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 12 Μαΐου, με έδρα το ΟΑΚΑ. Αύριο, μάλιστα, αναμένεται να λάβει χώρα η πρώτη σύσκεψη για τη διοργάνωση του μεγάλου αγώνα, στην οποία θα λάβουν μέρος οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, αλλά και του… ΟΑΚΑ. Κι όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν σταματήσει να προσπαθούν να αλλάξει η έδρα του τελικού. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι ήδη κάνουν παρασκηνιακές κινήσεις επ’ αυτού.

Μετά την επικοινωνιακή «επίθεση» στον Μελισσανίδη και την υπενθύμιση-αναπαραγωγή μίας δήλωσης προ 20ετίας του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει μια ομάδα όταν ο τελικός πρόκειτα να γίνει στη φυσική της έδρα, ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την προσπάθεια να ανατρέψει το σκηνικό και να πετύχει την αλλαγή έδρας, που τόσο θέλει. Οχι, τόσο για… αγωνιστικούς λόγους, όσο για να κάνει επίδειξη δύναμης στον πρώην σύμμαχο και νυν εχθρό.

Ο Γιώργος Σαββίδης, μάλιστα, μετά το μήνυμα στα ποντιακά, που είχε σαφή στόχευση, τα ξημερώματα έκανε δύο νέα postαρίσματα, από τα οποία προκύπτει σαφώς και η θέση του ΠΑΟΚ, σχετικά με το πού πρέπει να γίνει ο τελικός με την ΑΕΚ. Το ΟΑΚΑ δεν είναι επιλογή για τον υιό του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέβασε δύο φωτογραφίες γηπέδων, που μπορούν και θα έπρεπε να αποτελέσουν έδρα του μεγάλου αγώνα: Το Καυτανζόγλειο και το Παγκρήτιο!

Αξίζει σε αυτό το σημείο αναφέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ δείχνουν να αδιαφορούν για όσα διέρρευσε (και δεν διαψεύστηκε από την ΕΠΟ) ότι απαίτησαν η FIFA και η UEFA, αναφορικά με δεδομένη απόφαση των υπερκείμενων δυνάμεων του ποδοσφαίρου για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ -και πουθενά αλλού- και μάλιστα με την παρουσία οπαδών και από τις δύο ομάδες. Κάτι που δείχνει ότι οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να περάσει το δικό τους.

Απαίτηση που αναμένεται να φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Βαγγέλη Γραμμένο. Καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι από εκείνους που έχουν ξεκαθαρίσει με δημόσιες τοποθετήσεις ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλά εάν ο ΠΑΟΚ θέσει βέτο και πιέσει για αλλαγή τον «δικό του» Γραμμένο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσει ο επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου…

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ