Ομοσπονδία Κύπρου: «Για τελικό στη Λευκωσία, πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία»

Ομοσπονδία Κύπρου: «Για τελικό στη Λευκωσία, πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία»

Εκκρεμεί η συγκατάθεση της αστυνομίας της Κύπρου για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, με την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου να μην έχει αντίρρηση.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία συμφωνεί, ωστόσο πρέπει να υπάρξει συγκατάθεση και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, από μεριάς της (έλαβε επίσημο αίτημα από την ΕΠΟ), δεν υπάρχει θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλου Ελλάδος στο «ΓΣΠ της Λευκωσίας» ωστόσο, θα πρέπει να δοθεί και η έγκριση της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ παραμένει μεγάλη ομάδα»

Η ΚΟΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ περαστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά συμφωνήσει και η κυπριακή αστυνομία, ο τελικός θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, μια μέρα δηλαδή πριν τις εκλογές στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ