Αυτή είναι η πρόταση της ΕΠΟ: Εκεί θέλει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου

Αυτή είναι η πρόταση της ΕΠΟ: Εκεί θέλει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου

Πού και πότε θέλει να γίνει η ΕΠΟ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας - Τι θα γίνει με τις εκλογές...

Η ΕΠΟ ήθελε αρχικά ο τελικός του Κυπέλλου να γινόταν είτε στο Λονδίνο, είτε στην Αυστραλία, όμως τελικά η πρόταση της φέρεται να είναι να διεξαχθεί στην Κύπρο και ειδικότερα στη Λευκωσία.

Η ομοσπονδία θέλει να συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πού θα γίνει ο τελικός της δεύτερης τη τάξει εγχώρια διοργάνωσης και θα προτείνει την Κύπρο και μάλιστα στις 20 Μαΐου, παραμονή των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Μεγάλη Εβδομάδα θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού. Πιο συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 3-0 της Opap Arena, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία μετά τη νίκη του με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς ευνοεί τους δύο φιναλίστ (όποιοι και αν είναι), καθώς τα πλέι οφ ολοκληρώνονται στις 14 Μαΐου και δεν θα χρειαστεί να μείνουν δύο εβδομάδες σε απραξία, πριν τον τελικό.

Προ ημερών ο γενικός διευθυντής του σταδίου «ΓΣΠ» της Λευκωσίας είχε μιλήσει στο Metrosport και είχε πει πως ο τελικός θα μπορούσε να γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

«Θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Στάδιο, δεν έχουμε πρόβλημα να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα, έχει έγκριση επιπέδου «4» και έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες και του Champions League μέχρι και τη φάση των «8». Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν έχουμε κάποια κρούση ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ο τελικός του Κυπριακού Κυπέλλου είναι 3 Ιουνίου και το γήπεδο είναι διαθέσιμο εκείνες τις ημερομηνίες για να υποδεχθεί τον τελικό.

Υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στην Κύπρο, από θέμα ασφάλειας θα έλεγα ότι διασφαλίζουν καλύτερα τη διεξαγωγή του αγώνα είναι πιο οργανωμένη η αστυνομία της Κύπρου από την Ελληνική και υπάρχουν διακριτές εξουσίες. Στην Κύπρο υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα και είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στον τελικό», είχε πει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ