Γαβριηλίδης : «Υπήρχε θετικό κλίμα στη σύσκεψη, θα έχουμε έναν καλό τελικό»

Γαβριηλίδης : «Υπήρχε θετικό κλίμα στη σύσκεψη, θα έχουμε έναν καλό τελικό»

Ο πρόεδρος της Επιστροπής Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε για τη σημερινή σύσκεψη των εκπροσώπων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και για τον τελικό της 12ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, έκανε δηλώσεις έπειτα από τη σύσκεψη για τον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε ότι υπήρξε θετικό κλίμα από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις FIFA και UEFA που θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να έχουν εικόνα της διεξαγωγής και της συμπεριφοράς των οπαδών των δύο δικεφάλων.

Αναλυτικά:

Υπάρχει συμφωνία σε ότι αφορά το θέμα των εισιτήριων που υπήρχε διαφωνία στην προηγουμένη σύσκεψη;

«Νομίζω πως ναι, ο αριθμός από τις 13 χιλιάδες μετρά τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας και την επιθυμία των συλλογών με γνώμονα τη διασφάλιση η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού από πλευράς αστυνομίας. Το νούμερο έφτασε στις 17 χιλιάδες για κάθε ομάδα και συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούσαν την προπόνηση, τις προσκλήσεις, τα πάρκινγκ και όποια άλλη λεπτομέρεια χρειαζόταν. Θεωρώ πως υπήρχε θετικό κλίμα από όλους και συγκατάθεση σε όλα τα θέματα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός τελικός επιτέλους που θα αρμόζει σε μια ποδοσφαιρική γιορτή στο κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς».

Φυσικά, χωρίς να έχουμε τα περσινά επεισόδια του Βόλου, με δεδομένη την παρουσία της FIFA και της UEFA.

«Δεν είναι μόνο ότι θα παρακολουθήσουν τον τελικό οι δύο ομοσπονδίες. Επεισόδια δεν πρέπει να γίνουν ούτως ή άλλως. Αυτό που λέω από την αρχή είναι να δείξουν κατάλληλη στάση όλοι, η αστυνομία που μπορεί και το πιστεύω ότι μπορεί, έχοντας εμπιστοσύνη σ’ αυτή από προηγούμενες διοργανώσεις και οι ομάδες από την πλευρά τους. Έτσι, θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ