Και νέα ξεφτίλα για την ΕΠΟ!

Και νέα ξεφτίλα για την ΕΠΟ!

Νέο «ξεβράκωμα» για την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο, καθώς η κυπριακή αστυνομία έδωσε «άκυρο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ΕΠΟ μπορεί να τα έχει κάνει μαντάρα παντού, όμως δεν σταματάει να ξεφτιλίζεται. Μετά την περιβόητη ιστορία με τους Πολωνούς διαιτητές για το ΑΕΚ-Άρης που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, το «ξεβράκωμα» συνεχίζεται και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομοσπονδία, που έχει πρόεδρο τον Τάκη Μπαλτάκο είχε ανακοινώσει ότι ο τελικός θα γίνει στην Κύπρο, όμως η κυπριακή αστυνομία με ανακοίνωση της έδωσε άκυρο στην ΕΠΟ και την άφησε στα κρύα του λουτρού. Την ώρα που είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες, λογάριαζε χωρίς την αστυνομία και ολοκλήρωσε ένα ακόμη φιάσκο επί θητείας Μπαλτάκου που γράφει αρνητική ιστορία…

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ, ο Χάμες και ο… τελευταίος χορός (pic, vids)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ